Uporabniki, ki poslujejo digitalno so bolj zadovoljni kupci

Digitalne oblike poslovanja so v razmahu, saj se povečuje število storitev, ki jih lahko opravimo preko spleta. Spletne in mobilne aplikacije nadomeščajo potrebo po fizičnem obisku poslovalnic, plačevanju računov na prodajnih okencih ter nam tako prihranijo veliko časa in energije. Ker posameznik lahko vse to opravi od doma, iz udobja svojega naslonjača, je le ta veliko bolj zadovoljen.

Tudi v Energiji plus redno raziskujemo zadovoljstvo kupcev z našimi storitvami in že nekaj let opažamo, da so uporabniki digitalnega poslovanja naši najbolj zadovoljni kupci.

Zelo zadovoljni so uporabniki spletne aplikacije eStoritve in mobilne aplikacije ePlus, ki imajo pregled nad vsemi svojimi podatki o merilnem mestu (računi, porabe,…) vedno pri roki. Veseli smo,da se število uporabnikov eStoritev in ePlus povečuje – od leta 2018 do leta 2020 se je ta delež povečal za 37 %.

Spremembe v deležu uporabnikov, ki poslujejo digitalno pri Energiji plus.

Uporabnost in enostavnost digitalnih storitev Energije plus

Spletna aplikacija eStoritve in mobilna aplikacija ePlus našim kupcem omogočata vnos stanja števca za obračun po dejanski porabi, pregled porabe, računov in tudi plačil. Vse to lahko naši kupci storijo kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan in brez čakanja v vrsti.

Pomembne funkcionalnosti, ki našim kupcem največ pomenijo:

·      vpis stanja števca za obračun po dejanski porabi,

·      vpogled v tehnične podatke o merilnem mestu,

·      pregled izstavljenih računov in plačil na merilnem mestu,

·      prijava na e-račun in prejem računa na elektronski naslov,

·      članstvo v lojalnostnem programu Moj Plus.

Pomembne funkcionalnosti, ki kupcem Energije plus pomenijo največ.

Kako enostavna je uporaba spletne in mobilne aplikacije Energije plus?

Kupci Energije plus lahko sodobne poti uporabljajo na računalniku, tablici ali telefonu. Registracija je enostavna, saj potrebujete le elektronski naslov, geslo in izbrano uporabniško ime. Po končanem postopku registracije vnesete še merilno mesto in ste končali.

Predstavitev delovanja mobilne aplikacije ePLUS

Ključne ugodnosti uporabe mobilne aplikacije ePLUS:

·      enostavno sporočanje odbirkov,

·      preverjanje plačil,

·      možnost pregleda in vnosa podatkov 24 ur na dan,7 dni v tednu,

·      brez čakanja v vrsti.

Poglejte si, kako enostaven je vpis v mobilno aplikacijo ePLUS

Prenesite si mobilno aplikacijo ePLUS

Google Play

App Store

Pri Energiji plus lahko svojo porabo oplemenitite s prihranki

Pri Energiji plus imamo program zvestobe Moj PLUS. Ta je namenjen kupcem Energije plus, ki želijo oplemenititi svojo porabo s prihrankom. Pri nas vas za opravljene aktivnosti mesečno nagradimo s točkami, ki jih lahko unovčite za različne ugodnosti:

·      znižanje računa na naslednji položnici,

·      popust pri nakupu trgovskega blaga,

·      popust pri plačilu računa za dobavljeno električno energijo in/ali zemeljski plin,

·      ekskluzivne ponudbe naših partnerjev.

Vse kar za članstvo potrebujete je sklenjena pogodba o prodaji in nakupu električne energije in/ali zemeljskega plina pri Energiji plus d.o.o. in registracija v spletni ali mobilni aplikaciji, kjer vas takoj nagradimo s 100 točkami.

Poglejte, kako je gospa Anita kot članica lojalnostnega programa v enem letu prihranila kar 488 EUR

Gospa Anita je Energiji plus zvesta že 15 let. V mesecu januarju 2019 se je včlanila v lojalnostni program Moj PLUS. Živi z možem in dvema otrokoma. Njihov mesečni račun za energijo znaša 55 EUR, v enem letu torej 660 EUR. Ker spremlja tudi ugodnosti in akcije Energije plus je njena bilanca konec leta več kot pozitivna.

Kako ji je to uspelo?

Prikaz prihranka s včlanitvijo v lojalnostni program Moj PLUS Energije plus.

Gospa Anita je z aktivnostmi v lojalnostnem programu Moj PLUS in akcijskimi cenami izdelkov v 2019 prihranila kar 488,13 EUR in s tem pokrila 74 %zneska letnega računa za elektriko (660 EUR).

Pri tem pa sploh nismo upoštevali še vrsto drugih ugodnosti kot so: Zlate ure, nagradne igre za e-kolo, plinsko peč, karte za ogled tekem NK Maribor, Odbojkarskega kluba Maribor, smučarskih kart za Mariborsko Pohorje, izleta v Zagreb ipd.

Želite postati naš kupec in prihraniti kot gospa Anita?

Nič lažjega! Preverite naše akcijske ugodnosti na spletni strani Energije plus, naredite informativni izračun, podpišite pogodbo in se včlanite v lojalnostni program Moj PLUS. Samo s pravo energijo do resničnih prihrankov.